Μανούλα θα γίνει Φαίη Ξυλά! | Photos

μανούλα-θα-γίνει-φαίη-ξυλά-photos-236162

faih-xyla-6Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έπειτα από έξι χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο επικείμενος ερχομός του πελαργού ήταν ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Φον Δημητράκης» και αντικαταστάθηκε από την Τζωτζίνα Λιώση.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, σε συνεντεύξεις τους, οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να γίνουν γονείς. «Κάποια στιγμή θα έρθει. Είναι πολύ δικό μας θέμα το πότε θα κάνουμε ή αν θα κάνουμε παιδί, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Εννοείται ότι το παιδί είναι ευτυχία, και αν ποτέ έρθει, θα το καλοδεχθούμε!», ανέφερε η Φαίη, ενώ ο Κωνσταντίνος δήλωσε: «ένα παιδί θα ήταν μεγάλη εξέλιξη και χαρά για την οικογένεια μου, κι αν μας τύχει, καλώς να μας τύχει. Φυσικά και θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα».

xula- gamos

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, που έγιναν ευρύτερα γνωστοί από την σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο, επί χρόνια φίλο του γαμπρού και συμπατριώτη της νύφης. Είχε προηγηθεί μια άκρως συγκινητική πρόταση γάμου: ο Κωνσταντίνος ανέβασε την καλή του στη σκηνή μετά το τέλος της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», στην οποία εκείνος πρωταγωνιστούσε και της ζήτησε να τον παντρευτεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών!

Πηγή: star.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook