«Μαλλιά κουβάρια» Παπαδημούλης – Δούρου για την παρέλαση

μαλλιά-κουβάρια-παπαδημούλης-δού-228926

dourou_papadimoulisΕνδοκυβερνητικός πόλεμος έχει ξεσπάσει με αφορμή τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, χτύπησε ξανά μέσω Twitter, όπως συνηθίζει, και επιτέθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για την απόφασή της να πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις μετά το πέρας της παρέλασης. Ο κ. Παπαδημούλης επέλεξε να στείλει δημόσιο μήνυμα στην κυρία Δούρου, χωρίς να την κατονομάζει, γράφοντας χαρακτηριστικά:

  • Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ «ταρατατζούμ».— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 24, 2015

Με ένα δηλητηριώδες tweet απάντησε η Περιφερειάρχης Αττικής, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της ούτε απέναντι στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε, είναι περισσότερο από προφανές ότι απευθύνεται στον κ. Παπαδημούλη, τον οποίο κατηγόρησε για αυτοπροβολή… με κάθε ευκαιρία.

  • «Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: Τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο ηαυτοπροβολή…» έγραψε η Ρένα Δούρου​ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

dourou_tw

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαρρηχθεί οριστικά, καθώς ο κ.Παπαδημούλης ανταπάντησε με τη φράση «λυπάμαι πολύ…»

papadimoulis_twΠηγή: newpost.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook