Μακελειό στο Τέξας: Εννιά νεκροί μετά από μάχη συμμοριών μηχανόβιων σε μπαρ | Photos

μακελειό-στο-τέξας-εννιά-νεκροί-μετά-α-249708

texas-708_0Εννιά άτομα σκοτώθηκαν σε μια μάχη μεταξύ δύο συμμοριών μηχανόβιων και τουλάχιστον 16 τραυματίστηκαν στην πόλη Ουάκο του Τέξας.

Το επεισόδιο έγινε την  Παρασκευή στο εστιατόριο-μπαρ της περιοχής Twin Peaks Sports Bar and Grill, σε μια εμπορική περιοχή που ονομάζεται Εμπορικό Κέντρο του Κεντρικού Τέξας.

Ο τοπικός σταθμός KXXV ανέφερε ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα σε ένα οικόπεδο πάρκινγκ ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο όπου ξεκίνησε καυγάς για τις θέσεις, και ότι οκτώ άτομα σκοτώθηκαν εκεί ενώ το ένατο πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο σταθμός ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία συνέλεξε όπλα, ξύλινα ρόπαλα και αλυσίδες από το χώρο, καθώς και ότι οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο είχαν κλειδωθεί στα ψυγεία μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ο σταθμός KCEN-TV της περιοχής ανέφερε στον ιστότοπό του ότι όλοι οι νεκροί ήταν μέλη των συμμοριών. Η ταυτότητα των νεκρών δεν είναι γνωστή ακόμα, όπως και δεν έχει πιστοποιηθεί αν ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και θαμώνες του εστιατορίου που δεν έχουν σχέση με τις συμμορίες.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook