Μαθιουλάκης: «Απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα»

μαθιουλάκης-απαιτούμε-λύσεις-τωρα-ή-413509

Την άμεση εκλογή προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου ζητεί ο Πλατανιάς ως πρώτο και κύριο θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ.Μανώλης Μαθιουλάκης, απέστειλε σήμερα στη Super League την ακόλουθη επιστολή:

«Προς Super League

Κύριοι,

η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αιτείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Αυγούστου να συμπεριληφθεί ως πρώτο και κύριο θέμα η εκλογή νέου προέδρου της Super League. Δεν είναι δυνατόν ο συνεταιρισμός μας, να αντιμετωπίσει τις απείρου κάλους καταστάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ακέφαλος. Μετά την εκλογή προέδρου, μπορούν και πρέπει να συζητηθούν και όλα τα υπόλοιπα θέματα που καίνε και πλήττουν, κυρίως τις μικρομεσαίες ομάδες και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα διοικητικά συμβούλια στο… προσεχές μέλλον. Πρέπει να καταλάβουμε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, ότι ή απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα. Αρκετά παραστήσαμε όλοι τους προέδρους και ιδιοκτήτες ομάδων ενός πρωταθλήματος που έχει σχεδόν διαλυθεί.

Για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων

Ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης».

One thought on “Μαθιουλάκης: «Απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook