Μαθητής «έψησε» την καθηγήτριά του να κάνουν σεξ μέσω Post-It

μαθητής-έψησε-την-καθηγήτριά-του-να-425413

Η πρώην πλέον, καθηγήτρια Μαίρη Μπεθ Χάγκλιν κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με έναν μαθητή της, σχεδόν κάθε μέρα για έξι ολόκληρους μήνες!

Η ίδια ισχυρίζεται πως είχε παρασυρθεί από τα… post-it που της άφηνε ο 17χρονος μαθητής στο γραφείο της κάθε μέρα μετά το μάθημα.

Η 24χρονη Μαίρη Μπεθ Χάγκλιν ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Cedar Rapids της Ουάσιγκτον για λίγους μόνο μήνες εκεί όταν και συνέβη το περιστατικό που τώρα κατηγορείται.

Η καθηγήτρια έδωσε στο δικαστήριο κάποια από τα Post-It που της άφηνε ο πιτσιρικάς μαθητής της και που την έπεισαν να κάνει σεξ μαζί του. Σε ένα από αυτά λέει «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ αυτοκράτειρα μου», ενώ σε ένα άλλο, ο 17χρονος της είχε ζωγραφίσει καρδούλες!

Η 24χρονη επίσης κατέθεσε ότι εκείνη άρχισε να του στέλνει selfies της και όταν το πράγμα πια προχώρησε, παραδέχθηκε ότι έστελνε στον 17χρονο μαθητή και φωτογραφίες της με σέξυ εσώρουχα.

Η Μαίρη Μπεθ επίσης δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS που έφερε στην επικαιρότητα το θέμα, ότι είχε κάνει σεξ μαζί του στο αυτοκίνητό της, καθώς και ότι είχε συνευρεθεί με τον 17χρονο και σε ένα δημόσιο πάρκο μέρα μεσημέρι!

Η σχέση τους διακόπηκε όταν και τους έπιασε στα πράσα ένας φίλος του 17 χρονου να κάνουν σεξ στο σχολείο και το είπε αμέσως στον γυμνασιάρχη!

Η πρώην πια καθηγήτρια αντιμετωπίζει πια ποινλή φυλάκισης 2 ετών και η ίδια ισχυρίζεται πως η ζωή της πια έχει καταστραφεί…kathigitria-1kathigitria-2kathigitria-3 kathigitria-4

Πηγή: gazzeta.gr

One thought on “Μαθητής «έψησε» την καθηγήτριά του να κάνουν σεξ μέσω Post-It

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook