Μίλησε κανείς για σούργελα;

μίλησε-κανείς-για-σούργελα-258237

psarianosΟ βουλευτής του Ποταμιού, που πριν από λίγους μήνες συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να μυρίζει τα παλτό των γυναικών συναδέλφων του στο κοινοβούλιο, ξεδίπλωσε το βράδυ της Τετάρτης το σεξιστικό του ταμπεραμέντο, με θύμα αυτή τη φορά τη Θεανώ Φωτίου.psarianos_palto

Με υβριστικές εκφράσεις, κουνώντας το δάχτυλο και σκουντώντας άγρια τη Θ. Φωτίου σε μια έκρηξη… δημοκρατικού διαλόγου, ο βουλευτής του Ποταμιού, με το γνώριμο ύφος του ψευτοτσαμπουκά, αποκάλεσε «μνημονιακό σούργελο» την αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληγλεγγύης, η οποία και αποχώρησε από την εκπομπή.

psarianos_3Το επόμενο πρωινό, αυτή τη φορά από ραδιοφώνου, συνεχίστηκε το παραλήρημα του βουλευτή του Ποταμιού, με υπαινικτικούς χαρακτηρισμούς όπως «λαμόγιο» και λασπολογήματα περί «εργολαβιών του Δημοσίου» εις βάρος της Θ. Φωτίου.

Ήταν δε τόσο τεκμηριωμένες οι καταγγελίες του Γρ. Ψαριανού περί χρηματισμού της αναπληρώτριας υπουργού, καθώς, όπως είπε στους δημοσιογράφους, ευχαρίστως θα τις πάρει πίσω αν η Θ. Φωτίου… τού ζητήσει συγγνώμη.

Μίλησε κανείς για σούργελα;..

avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook