Μήπως σε εκμεταλλεύεται οικονομικά; Έξι σημάδια αποκαλύπτουν…

μήπως-σε-εκμεταλλεύεται-οικονομικά-έ-254040

Οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης μέσα σε μια ερωτική σχέση είναι κατακριτέα και οδηγεί σε αδιέξοδο. Αν νιώθεις πως εκείνος βασίζεται υπερβολικά σε σένα για την οικονομική του ασφάλεια μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Άνοιξε τα μάτια σου και αποδέξου την αλήθεια…

Ο άντρας που πραγματικά αγαπά μία γυναίκα θα φροντίσει να την προστατεύσει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στη χειρότερη περίπτωση θα τα συζητήσει μαζί της, αλλά ποτέ δεν θα δεχθεί από αυτήν οποιαδήποτε βοήθεια.

Επειδή άλλαξαν οι εποχές δεν έχει αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτονται οι άντρες. Εξακολουθούν να μας αποδίδουν ιδιότητες και για καθεμία από εμάς να έχουν συγκεκριμένο σκεπτικό. Άλλοι θέλουν για σύζυγο, άλλοι ερωμένη και άλλοι μια γυναίκα για να τους συντηρεί.

Αν οι κοινωνικο-οικονομικές διαφορές μεταξύ σας είναι έντονες, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να θαμπώθηκε από τις «ευκολίες» που μπορείς να του προσφέρεις. Αυτόν τον άντρα να τον υποβάλεις σε περισσότερες δοκιμασίες.

Μήπως εξ αρχής η σχέση σας ήταν σε βάση συναλλαγής «μου δίνεις, σε ανταμείβω» κι εσύ δεν θέλεις να το παραδεχτείς;

Μη δανείζεις χρήματα. Αν πραγματικά τον πονάς και θέλεις να μοιραστείς το πρόβλημά του, συζήτησε μαζί του και προσπάθησε να του υποδείξεις τρόπους για να το ξεπεράσει.

Αν ήδη του έχεις δανείσει κάποια χρήματα σταμάτησε τώρα! Αρχικά κατοχύρωσε με επιταγές ή αποδείξεις το ποσό που έδωσες και άρχισε να τον πιέζεις σταθερά ότι τα χρειάζεσαι επειδή σου προέκυψαν έκτακτες ανάγκες.

Αν η συμπεριφορά του απέναντί σου εξαρτάται από το αν του κάνεις τα χατίρια και τον… χαρτζιλικώνεις, ΦΥΓΕ πριν πληγωθείς ανεπανόρθωτα.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook