Μέχρι και… πεντοζάλι θα χορέψουν στην Κρήτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

μέχρι-και-πεντοζάλι-θα-χορέψουν-στην-682259

Δεν αποκλείεται να χορέψει μέχρι και πεντοζάλη ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ με την άφιξη τους στην Κρήτη στις 11 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11 Μαΐου το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και εν συνεχεία θα παρευρεθεί σε κεντρική πλατεία του νησιού, όπου θα έρθει σε επαφή με τους κατοίκους, θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και θα γευτεί προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Η επίσκεψη του 69χρονου πρίγκιπα της Ουαλίας θα διαρκέσει λίγες μέρες και θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη.

Στόχος άλλωστε είναι αναμφισβήτητα η προβολή όλη της χώρας και του νησιού στην γειτονική χώρα, καθώς την παρουσία του Πρίγκιπα Κάρολου στην Ελλάδα θα καλύπτουν τέσσερα βρετανικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και άλλα τόσα ελληνικά, ενώ η ΕΡΤ θα έχει την ευθύνη να καλύψει με εικόνα όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με το cretalive, ο πρίγκιπας Κάρολος, θέλοντας να δείξει και την ευαίσθητη πλευρά του, ζήτησε κατά την παραμονή του στο Ηράκλειο να επισκεφτεί μια δομή με πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκεται στην περιοχή.

Η πρεσβεία μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ διερεύνησε τη δυνατότητα να μεταβεί το πριγκιπικό ζεύγος σε κάποιους χώρους που φιλοξενούν πρόσφυγες, όπου θα ενημερωθεί για το Προσφυγικό, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Ηρακλείου τους πρόσφυγες καθώς και για την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό των προσφύγων.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook