Μένει στο φορτηγό του για να μην πληρώνει 2.000 δολάρια το μήνα ενοίκιο | Photos

μένει-στο-φορτηγό-του-για-να-μην-πληρών-296888

Όταν ο 23χρονος Brandon S. μετακόμισε από την Massachusetts στην Bay Area του San Francisco για να ξεκινήσει της δουλειά του στην Google, δεν μπορούσε να πιστέψει το ύψος των ενοικίων στην περιοχή. Έτσι αποφάσισε να μείνει στην 11 τ.μ. καρότσα του φορτηγού του.

Ο Brandon ζήτησε από τον Business Insider να μην δημοσιοποιηθεί το επίθετό του και η φωτογραφία του, ώστε να διατηρήσει την ανωνυμία του στον επαγγελματικό του χώρο.

Όπως σημειώνει, πέρσι, το πιο φθηνό δωμάτιο που βρήκε ήταν ένα τριάρι με κόστος 65 δολαρίων την βραδιά, δηλαδή 2.000 δολάρια το μήνα.

«Συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να πληρώνω ένα μεγάλο ποσό από τον μισθό μου για το διαμέρισμα στο οποίο δεν θα έμενα σχεδόν ποτέ», τονίζει.

google_2.JPG

Του κόστισε 10.000 δολάρια για να αγοράσει ένα φορτηγό Ford του 2006 με 250.000 χλμ. Το κόστος της ασφάλειας του φορτηγού του είναι 121 δολαρια το μήνα, δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ενώ το κινητό του του το πληρώνει η Google.

Έχει μία μικρή μπαταρία την οποία και χρησιμοποιεί για να φορτίζει τα κινητό του και τα ακουστικά του, ενώ το laptop του το φορτίζει στην δουλειά του.

Τρώει και κάνει μπάνιο στα campus της Google, ενώ έχει βάλει στόχο να αποταμιεύει το 90% του μισθού του και να πληρώνει το 22.434 δολαρίων φοιτητικό του δάνειο.

Πιστεύει ότι τους επόμενους έξι μήνες θα καταφέρει να έχει αποπληρώσει το φοιτητικό του δάνειο ενώ σε μερικές 10τιες υπολογίζει να έχει μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στον λογαριασμό του.

google_20_10.JPG

Προτιμά, όπως σημειώνει, να χαλάει τα χρήματά του σε ένα καλό εστιατόριο, παρά να τα δίνει για ενοίκιο σε ένα διαμέρισμα στο San Francisco.

Όπως τονίζει, είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του να συνεχίσει να ζει στο φορτηγό του, αφού τώρα είναι νέος χωρίς υποχρεώσεις, αν και όπως λέει δεν βλέπει να σταματά σύντομα τον τρόπο ζωής του, αφού του αρέσει.

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook