Μέλος της βασιλικής φρουράς σπρώχνει βίαια τουρίστρια έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ | Απίστευτο βίντεο

μέλος-της-βασιλικής-φρουράς-σπρώχνει-718487

Δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ μια τουρίστρια, η οποία δέχθηκε την άγρια σπρωξιά ενός μέλους της Βασιλικής Φρουράς της Βρετανίας, κατά την επίσκεψή της στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Το «έγκλημα» της τουρίστριας, για το οποίο δέχθηκε την βίαιη χειρονομία του φρουρού με το χαρακτηριστικό γούνινο καπέλο, ήταν ότι στεκόταν στην λάθος πλευρά του σχοινιού που έχει στηθεί για το κοινό.

Ο φρουρός, ο οποίος πραγματοποιούσε την προγραμματισμένη του περιπολία γύρω από την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας, φώναξε μια προειδοποίηση πλησιάζοντας στην γυναίκα, ωστόσο εκείνη δεν τον άκουσε, εμφανώς αφηρημένη.

Τότε εκείνος την έσπρωξε με δύναμη για να κάνει στην άκρη, κινδυνεύοντας να την ρίξει κάτω.

Η βρετανική βασιλική φρουρά έχει την ευθύνη της προστασίας των επίσημων κατοικιών των μελών της βασιλικής οικογένειας. Τα μέλη της είναι γνωστά για τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές τους και τα ψηλά καπέλα τους, που είναι φτιαγμένα από γούνα αρκούδας. Αποτελούν ένα από τα πιο εμβληματικά «αξιοθέατα» στο Λονδίνο αλλά και σε άλλες περιοχές της Βρετανίας, με αποτέλεσμα πολλοί τουρίστες να τους παρενοχλούν, ζητώντας να φωτογραφηθούν μαζί τους την ώρα που πραγματοποιούν περιπολία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η καθιερωμένη πρακτική είναι να φωνάζει ο φρουρός «Στην άκρη για τη Φρουρά της Βασίλισσας», κάτι που έκανε και ο συγκεκριμένος άνδρας, προτού προχωρήσει σε αυτήν την απαράδεκτη χειρονομία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook