Μάχη… σώμα με σώμα | Νεαρός καταγράφει με selfie stick τον άγριο καβγά της φίλης του με την μάνα του!

μάχη-σώμα-με-σώμα-νεαρός-καταγράφει-241740

ImageHandler (1)Με τα χέρια, τα δόντια ακόμα και με μια γλάστρα, έδωσαν μάχη δύο γυναίκες για το ποια θα επικρατήσει στον μεταξύ τους καβγά! Ανάμεσά τους ένας έφηβος καταγράφει την διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών με το selfie stick, ενώ εκείνες του ζητούν να μεσολαβήσει στον καβγά τους.

Ο νεαρός έφηβος είναι ο γιος της μεγαλύτερης και φίλος της νεότερης γυναίκας, οι οποίες ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια, στην βεράντα του σπιτιού του νεαρού, επειδή η μητέρα του κατηγόρησε την φίλη του, πως της έκλεψε τον σκύλο. Ο έφηβος χαμογελαστός βιντεοσκοπεί με το ένα του χέρι την άγρια φιλονικία των δύο γυναικών και με το άλλο κρατάει ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και προσπαθεί να τις χωρίσει.

Ο ατάραχος έφηβος, καθώς κινηματογραφεί τον καβγά, «καλεί« το Facebook, το Twitter και το Instagram να παρακολουθήσουν την μάχη των δύο γυναικών. Η μητέρα του, προς το τέλος του βίντεο, θέλει να σταματήσει την φιλονικία και μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού κλείνοντας την πόρτα. Η φίλη του φωνάζει, ανοίγει την πόρτα και πετά μια γλάστρα που βρήκε στην βεράντα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook