Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη | Την πυροβόλησε ο πατέρας της δύο φορές στο κεφάλι | Photos

μάχη-για-τη-ζωή-της-δίνει-η-17χρονη-την-πυ-86261

aspΣοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 17χρονης στο κέντρο του Αργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αργους. Ο 47χρονος επιχειρηματίας έτρωγε μαζί με την ανήλικη κόρη του σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή. Σε κάποια στιγμή η νεαρή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο περίπτερο όπου βρίσκεται στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς. Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας της την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

tragodia-argos-1Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.

tragodia-argos-2Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργους αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου, μετά από λίγο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της ο οποίος νοσηλεύεται, επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση.

tragodia-argos-3Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη κοπέλα.

Πηγή:  iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook