Μάχη για τη ζωή δίνει ο Κωστής Στεφανόπουλος

μάχη-για-τη-ζωή-δίνει-ο-κωστής-στεφανόπ-459957

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο Κωστής Στεφανόπουλος, που από το 1995 έως και το 2005 θήτευσε στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο βετεράνος πολιτικός εισήχθη στις 17 Νοεμβρίου 2016 «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως».

Η κατάσταση της υγείας κρίνεται ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς του «παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Η είδηση της εισαγωγής του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας στο νοσοκομείο προκάλεσε λύπη στον πολιτικό κόσμο. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τις θερμότερες ευχές για την ανάρρωση του Κωστή Στεφανόπουλου, ενώ ο τομεάρχης Εξωτερικών και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος σε tweet του ανέφερε: «Οι σκέψεις, η αγάπη και η ακλόνητη βαθιά μας εκτίμηση στον άρχοντα πολιτικό, Κωστή Στεφανόπουλο. Περαστικά σας κύριε Πρόεδρε».

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook