Μάριος Φραγκούλης: Το απίστευτο περιστατικό με την θεία του, Ρένα Βλαχοπούλου | Video

μάριος-φραγκούλης-το-απίστευτο-περισ-309820

Συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε για την εγκατάλειψη από τους γονείς του, για την θεία του Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και για το ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, σε περίπτωση δεν κάνει δικό του.

«Ήρθα από την Αφρική στην Ελλάδα με τους γονείς μου για τρεις μήνες και τελικά έμεινα για πάντα. Οι γονείς μου επέστρεψαν στην Αφρική. Χωρίστηκα σε μικρή ηλικία από τους γονείς μου, τεσσάρων χρονών και τους είδα ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν υπήρχε αποχαιρετισμός, αλλά ούτε και επεξήγηση».

Στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό με την Ρένα Βλαχοπούλου, όταν πήγε να της πει τα κάλαντα: «Είχα πάει να τις πω τα κάλαντα, νομίζοντας ότι θα πάρω ένα πολύ μεγάλο χαρτζιλίκι. Μου έδωσε ένα δίφραγκο και μερικές καραμέλες και μου είπε “από μένα δεν θα βγάλεις λεφτά, αλλά θα έχεις πάντα στέγη και φαγητό”».

Ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε, λέγοντας για το παιδί που θέλει να υιοθετήσει: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί κάποια στιγμή, αν δεν τα καταφέρω να κάνω ένα γιο».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook