Μάλλον ήθελε να τον ξεφορτωθεί… Χωρίζει η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη για το πλαστό πτυχίο

μάλλον-ήθελε-να-τον-ξεφορτωθεί-χωρίζ-169037

gianakaki_dimarΑίτηση διαζυγίου έχει καταθέσει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη από τον σύζυγό της Κώστα Γασπαρινάτο που όπως αποκαλύφθηκε από τους ελέγχους στη δημόσια διοίκηση έχει καταθέσει πλαστό πτυχίο για να διοριστεί στο δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ΒΗΜΑτοδότης η κυρία Γιαννακάκη του ζητάει να εγκαταλείψει αμέσως τη συζυγική στέγη. Το δημοσίευμα περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε η βουλευτής -από τον ίδιο- το χρονικό της γνωριμίας, της παραπλάνησης και της αποκάλυψης της απάτης.

«Ο σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Κώστας Γασπαρινάτος (κομματικοποιημένος παλαιότερα στο ΚΚΕ, μετά στον Συνασπισμό και σήμερα στη ΔΗΜΑΡ) κατέθεσε ένα πλαστό πτυχίο (απ’ αυτά που βρίσκει κανείς εύκολα στο Ιnternet) της… London School of Economics και προσελήφθη με αυτό στον δήμο, κάνοντας μάλιστα και τον παράγοντα.

Καλά, θα ρωτήσετε, τόσο καιρό η βουλευτής δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για το τι συνέβαινε με τα πτυχία του συζύγου της; «Κοιτάξτε, τον γνώρισα το 1998, όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σε δύο χρόνια παντρευτήκαμε. Δεν μου είπε τίποτα, αν και πολλές φορές έκανε λόγο για τις σπουδές του στο Λονδίνο. Στις 23 Ιουλίου 2014, όταν επέστρεψε σπίτι από την εργασία του, μου το αποκάλυψε ως εξής: «Εκαναν έλεγχο στον δήμο και βρήκαν ότι κατέθεσα πλαστό πτυχίο».

Έγινα έξαλλη…». Αυτά έλεγε σχεδόν κλαίουσα η βουλευτής και επαναλάμβανε συνεχώς ότι η ίδια δεν είχε ιδέα, ότι ποτέ δεν σήκωσε κανένα τηλέφωνο για να προσληφθεί ο σύζυγός της και ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η κυρία Γιαννακάκη είπε όμως και τα εξής: «Μου έλεγε ο σύζυγός μου ότι έκανε μαθήματα στη London School of Economics αλλά ποτέ δεν είπε αν πήρε πτυχίο ή όχι. Είχα την εντύπωση πως πήρε το πτυχίο του, δυστυχώς αποδείχθηκε το αντίθετο…».»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook