Μάθε τα μυστικά της Claudia Schiffer και απαλλάξου από την κυτταρίτιδα για πάντα!

μάθε-τα-μυστικά-της-claudia-schiffer-και-απαλλάξου-α-338653

Η Claudia Schiffer είναι 45 χρονών και ως πρώην supermodel δεν ξεχνάει ούτε στιγμή πως να δαιτηρεί μέχρι και σήμερα το τέλειο σώμα της. Η Claudia καταπολεμάει την κυτταρίτιδα ακολουθώντας μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Ποιο είναι, όμως, το μυστικό της;

Η Claudia παίρνει τη λεκιθίνη που χρειάζεται για ένα σώμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα από το χυμό ντομάτας. Από την άλλη παίρνει τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεται από το πράσινο τσάι το οποίο καταναλώνει συνεχώς.

Το πρώην μοντέλο τρώει πολύ λεμόνι, είτε σκέτο είτε μέσα στα φαγητά της ενώ από τη διατροφή της δε λείπουν σχεδόν ποτέ το αβοκάντο και ο σολωμός, τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά οξέα.

Συμπερασματικά, ντομάτα, πράσινο τσάι, λεμόνι, αβοκάντο και σολωμός είναι τα πέντε μυστικά της Claudia για σώμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα.. Εσύ; Έχεις δοκιμάσει κανένα από αυτά; Αν όχι, ίσως ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσεις και να διαπιστώσεις αν όντως μπορούν να εξοντώσουν αυτή την “καταραμένη” την κυτταρίτιδα που σε ταλαιπωρεί και σε αγχώνει, ιδίως εν όψει καλοκαιριού.

Πηγή: socialista.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook