Μάθε πώς να αποφύγεις μια ερωτική απογοήτευση ανάλογα με το ζώδιό σου

μάθε-πώς-να-αποφύγεις-μια-ερωτική-απογ-302042

Είναι σίγουρα διασκεδαστικό να διαβάζεις ονειρικές σχέσεις στα παραμύθια και να τις παρακολουθείς σε ρομαντικές κωμωδίες, θα πρέπει όμως να διαχωρίσεις την φαντασία από την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι στις σχέσεις δεν πρόκειται ποτέ να δράσουν σαν πρωταγωνιστές ταινίας. Η ζωή, δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι πολύ πιο περίπλοκη από οποιαδήποτε ταινία. Μπορεί εσύ να έχεις υψηλές προσδοκίες ( βέβαια δεν είναι καθόλου κακό αυτό), αλλά να μην είναι ρεαλιστικές.

Κανένας άνθρωπος δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει τα υψηλά στάνταρ σου και, κάποια στιγμή, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι η καρδιά σου θα γίνει κομμάτια. Και επειδή ο πόνος που προκαλεί και φέρνει είναι τρομακτικός, φαντάζομαι πως δεν θέλεις να το περάσεις αυτό. Πώς μπορείς όμως να το αποτρέψεις;

Αν και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας απλός τρόπος για να προβλέψεις την πορεία μιας σχέσης, υπάρχουν σίγουρα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, που θα σε βάλουν σε μια καλύτερη θέση. Έτσι, εδώ είναι μερικές απίστευτα πρακτικές διευκρινίσεις που μπορείς να κάνεις στο έτερο ήμισυ ώστε να ξεκαθαρίσεις τι μπορεί να περιμένει ο άλλος από εσένα, αναλόγως ζωδίου.

Κριός: «Είμαι λίγο ακραίος και μου αρέσει αυτό. Μην περιμένεις από ‘μένα να το μετριάσω πάντως».

Ταύρος: «Μπορώ να σου δώσω τα πάντα, ακόμη και την καρδιά μου, αλλά όχι αν δεν μου δώσεις κι εσύ κάτι».

Δίδυμοι: «Αν δεν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί μου, σου επιτρέπω την έξοδο τώρα».

Καρκίνος: «Η καρδιά μου δεν είναι παιχνίδι και εσύ προφανώς δεν είσαι παιδί, οπότε να είσαι προσεκτικός με το τι κάνεις μαζί της».

Λέων: «Το να με έχεις και να είσαι μαζί μου είναι το καλύτερο που θα είχες ποτέ. Αν συμβιβάζεσαι με μετριότητες, τότε δεν έχεις λόγο ύπαρξης δίπλα μου».

Παρθένος: «Έχεις μόνο μια ευκαιρία μαζί μου. Στο διευκρινίζω. Μόνο μια».

Ζυγός: «Σου υπενθυμίζω πως είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσει να τον απορρίπτουν».

Σκορπιός: «Ή θα πάρεις την ψυχή, την καρδιά, το σώμα και το μυαλό μου ή αλλιώς μην ζητάς τίποτα».

Τοξότης: «Δεν μπορώ να πετάξω με κάποιον που θέλει να φορέσει τα φτερά μου».

Αιγόκερως: «Η καρδιά μου δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδηθεί. Έτσι φρόντισε να την εκτιμήσεις πρώτα».

Υδροχόος: «Θα ραγίσεις την καρδιά σου πριν σπάσεις εσύ την δική μου σε χίλια κομμάτια. Να το θυμάσαι αυτό».

Ιχθύες: «Αν δεν είσαι με την ψυχή και το σώμα σου 100% μέσα σε αυτό, πάρε δρόμο τώρα».

Σημείωση: Είναι καλό όμως να θυμάσαι ότι, εκεί έξω, δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους με κρύες καρδιές. Ακόμα κι αν πληγωθείς βαθιά και κουβαλάς μια ραγισμένη καρδιά, όπως και να έχει θα είναι μια ανοιχτή καρδιά.

Είναι ακριβώς η διαδικασία της πονεμένης καρδιάς, που βοηθά την καρδιά να τραβηχτεί προς τα πίσω στον εαυτό της, εκεί όπου οι αλήθειες σου, θα έρθουν προς τα μέσα.

Αν είσαι τυχερός, η καρδιά σου θα ραγίσει ξανά και ξανά για να αποκαλύψει νέους τρόπους ύπαρξης, σκέψης και αγάπης.

Και ναι, σίγουρα υπάρχει πόνος κάθε φορά που η καρδιά αιμορραγεί. Ανυπολόγιστος πόνος. Όμως, με κάθε ράγισμα, κάθε τσίμπημα του πόνου, η καρδιά σου θα είναι σε θέση να επεκτείνεται και να ενισχύει την ικανότητά σου να αγαπάς όλο και περισσότερο .

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook