Μάθε αν σε βλέπει σοβαρά!

μάθε-αν-σε-βλέπει-σοβαρά-104811

sxeseisΑν αναρωτιέσαι πώς σε βλέπει ο σύντροφός σου και αν το πάει… σοβαρά μαζί σου οι κινήσεις που κάνει μετά τη σεξουαλική σας επαφή μπορεί να λύσουν τις απορίες σου.

Δε θέλει αγκαλιές
Μην ανησυχείς γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν να κάνουν «γλύκες» μετά το σεξ. Η μόνη περίπτωση που πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει και αν κάτι στη σχέση σας δεν πάει καλά είναι αν παλιά λάτρευε να σε αγκαλιάζει μετά τις ιδιαίτερες στιγμές σας και τώρα το έχει κόψει.

Αλλάζει η διάθεσή του
Πριν το σεξ ήταν γλυκός και ομιλητικός και μετά έγινε σιωπηλός και σκεπτικός; Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σε θέλει πια, αλλά ότι ίσως ανησυχεί για τις… επιδόσεις του ή απλά χαλαρώνει.

Κοιμάται
Μην αγχώνεσαι σε θέλει, αλλά είναι η φύση του τέτοια! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι άντρες μετά την σεξουαλική επαφή κοιμούνται, καθώς χημικές ουσίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά τον οργασμό και τους… χαλαρώνουν!

Πηγαίνει στο μπάνιο
Δεν είναι ότι θέλει να πλυθεί ή ότι σε σιχαίνεται. Απλά μετά την επαφή αισθάνεται έντονα την ανάγκη να ουρήσει.

 Φεύγει αμέσως
Κόκκινη σημαία! Αν φεύγει αυτός, φύγε κι εσύ αμέσως! Αν φύγει μια φορά από το κρεβάτι σας  τότε συγχωρείται. Αν όμως το κάνει συνέχεια μάλλον δεν σε βλέπει σοβαρά!

Θέλει να φάει
Αν  μετά το σεξ τρέχει στην κουζίνα τότε άρχισε να χαίρεσαι, γιατί μάλλον προετοιμάζεται για δεύτερο γύρο!

news.yahoo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook