Λύση στο πρόβλημα με τις εξετάσεις οδήγησης ζητά η Περιφέρεια Κρήτης

λύση-στο-πρόβλημα-με-τις-εξετάσεις-οδή-761117

Την εξεύρεση μιας λογικής, οριστικής λύσης που θα είναι κοινά αποδεκτή από τον κλάδο των εκπαιδευτών οδηγών αλλά και από τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων Μεταφορών, ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Μάλιστα αναμένεται να θέσει προς συζήτηση το θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώστε να υποστηριχθεί η πρόταση απ’ όλους τους Περιφερειάρχες καθώς για πολλοστή φορά έχουν μπλοκάρει οι διαδικασίες των εξετάσεων για την έκδοση αδειών οδήγησης οχημάτων.

Ο Περιφερειάρχης που είχε συνάντηση με εκπροσώπους των Σχολών Οδηγών απ’ όλη την Κρήτη, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ραπτάκη, έγινε δέκτης των ανησυχιών και των προβλημάτων που ανακύπτουν για τον κλάδο αλλά και τις υπηρεσίες, αφού όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτών, πάνω από 3.000 νέοι άνθρωποι περιμένουν για να εκδώσουν δίπλωμα οδήγησης σε όλη την Κρήτη, ενώ οι ίδιοι ως επαγγελματίες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook