«Λουκέτο» στο μουσείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου; | Αδιαφορεί ο δήμος Χανίων

λουκέτο-στο-μουσείο-της-εθνικής-ομά-268289

Λουκέτο κινδυνεύει να μπει στο μουσείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου καθώς ο δήμος Χανίων στον οποίο ανήκει εδώ και δύο χρόνια δεν επιδεικνύει το παραμικρό ενδιαφέρον για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τα παραπάνω είπε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο κ. Νίκος Φλέκκας πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου κάνοντας λόγο για αδιαφορία από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Φλέκκας τόνισε πως παρά την υποχρέωση του δήμου για να καλύψει τις ανάγκες του μουσείου, ουσιαστικά αυτές τις ανάγκες τις καλύπτει ο Γαλανόλευκος Φάρος.

Ο κ. Φλέκκας τόνισε πως με την έναρξη της τουριστικής περιόδου ο υπάλληλος που βρίσκονταν στο μουσείο μεταφέρθηκε σε άλλη θέση με συνέπεια να μην υπάρχει κανείς για να ανοίγει το μουσείο και να εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου ανέφερε πως το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας θεωρείται ως ένα από τα σημεία του δήμου Χανίων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Λουκέτο» στο μουσείο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου; | Αδιαφορεί ο δήμος Χανίων

  1. Δε πειράζει κε.Φλέκα βάλτε πλάτη,σίγουρα κάποιος/οι εθελοντικά μπορεί/ουν να βοηθήσει/ουν. Ας αλλάξουμε σελίδα το κράτος δε μπορεί να τα κάνει όλα. Δεν είμαστε Αγγλία εδώ.

  2. Κυριε Φλεκα θέλετε ο Ελληνικός λαός να πληρώνει έναν υπάλληλο για να κάνετε εσείς Δημόσιες σχέσεις ανα την Ελλάδα? Μπορείτε να πηγαίνετε εσείς μετά την δουλειά σας , το απόγευμα….εθελοντικά…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook