Λονδίνο: Φώναξε «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» και άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο

λονδίνο-φώναξε-θάνατος-σε-όλους-τους-470169

Ο μανιακός άνδρας τραυμάτισε έναν επιβάτη και ακολούθως επιτέθηκε σε όποιον βρήκε μπροστά του, σπέρνοντας τον τρόμο στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας

Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος μαχαίρωσε ένα άτομο και απείλησε πολλά ακόμα στον ηλεκτρικό του Λονδίνου, προχώρησε τη Δευτέρα η βρετανική αστυνομία. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας αυτός άρχισε να φωνάζει «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» και αμέσως έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας έναν άλλον επιβάτη.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι μόλις μαχαίρωσε τον έναν επιβάτη, επιτέθηκε σε πολλούς ακόμα, σπέρνοντας τον πανικό στον κόσμο, ο οποίος έτρεχε να απομακρυνθεί και αν σωθεί από το μένος του έξαλλου άνδρα. Ο μαχαιρωμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Forest Hill, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση που έστησε η Μητροπολιτική αστυνομία.

Παρ’ ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε ομοίαζε κατά πολύ με εκείνες των τζιχαντιστών, αλλά… από το αντίθετο στρατόπεδο, ο εισαγγελέας απέφυγε να μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο μανιακός άνδρας να είναι μέλος ακροδεξιάς ομάδας, συνδυάζοντας τις πληροφορίες που είχε διαδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας, αναφορικά με σχέδιο τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, από ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook