Ληστεία με μαχαίρι σε φαρμακείο του Ηρακλείου

ληστεία-με-μαχαίρι-σε-φαρμακείο-του-ηρ-80884

listeia maxairi

Ο νεαρός τοξικομανής μπήκε στο φαρμακείο με μαχαίρι και απειλώντας άρπαξε 120 ευρώ

Στο φαρμακείο που εφημέρευε αποφάσισε να κάνει ληστεία ένας νεαρός τοξικομανής χθες το απόγευμα.

Έτσι μπήκε μέσα στο φαρμακείο και με την απειλή ενός μαχαιριού κατάφερε και απέσπασε από τη φαρμακοποιό, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό των 120 ευρώ.

Ωστόσο άμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία που άρχισε να κάνει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον θρασύτατο και επικίνδυνο εξαρτημένο νεαρό με το μαχαίρι. Έτσι δεν άργησε να τον εντοπίσει λίγες ώρες αργότερα και , βέβαια, να τον συλλάβει.

Ο νεαρός έχει απασχολήσει ξανά για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στην ανακοίνωση της η αστυνομία υπογραμμίζει :

Συνελήφθη, χθες (20.07.2013), το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Ειδικότερα, χθες (20.07.2013) το απόγευμα, ο 34χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη σε φαρμακείο ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, στη πόλη του Ηρακλείου και με την απειλή μαχαιριού, την εξανάγκασε, να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

Πηγή: prismanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook