Ληστεία με «άρωμα» τρομοκρατίας: Έκαψαν το τζιπ, πήραν όμηρο τον ταμία κι έφυγαν με 300χιλ ευρώ

ληστεία-με-άρωμα-τρομοκρατίας-έκαψ-149596

katadioxi

Με ταχύπλοο διέφυγαν οι τρεις πάνοπλοι ληστές που πήραν μαζί τους τον ταμία της τράπεζας και τον απελευθέρωσαν όταν έφτασαν στις κορινθιακές ακτές- Η Αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει τις έρευνες – Έκαψαν το τζιπ με το οποίο διέφυγαν από την τράπεζα

Και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των μεταμφιεσμένων κακοποιών που λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και διέφυγαν με… ταχύπλοο παίρνοντας μαζί τους ως όμηρο τον ταμία!

Οι δράστες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις βαριά οπλισμένοι με αυτόματο ο ένας και πιστόλια οι άλλοι δυο αλλά πιθανότατα διέθεταν και τέταρτο συνεργό,περίμεναν πέντε λεπτά ώσπου να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση. Άρπαξαν από μέσα γύρω στα 300.000 ευρώ, αλλά πίστεψαν ότι πατήθηκε το μπουτόν του συναγερμού και έφυγαν βιαστικά, παίρνοντας μαζί τους τον υπάλληλο.

Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής και κατευθύνθηκαν προς την παραλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους με φουσκωτό.

Οι δράστες απελευθέρωσαν τον ταμία στο Κιάτο Κορινθίας και όπως έγινε γνωστό, ο άντρας είναι καλά στην υγεία του και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις αρχές.

Πάντως, νωρίτερα, οι δράστες είχαν βάλει φωτιά στο μαύρο τζιπ μάρκας Toyota Rav4 με το οποίο διέφυγαν από την τράπεζα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ο τύπος του οχήματος παραπέμπει στον δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα που προτιμά τέτοιου είδους τζιπ για τις ληστείες που διαπράττει! Με αφορμή το γεγονός ότι οι ληστές ήταν μεταμφιεσμένοι και με δεδομένη την πεποίθηση των αστυνομικών για τις σχέσεις του «Φαντομά» με άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενημερώνεται διαρκώς η Αντιτρομοκρατική για την εξέλιξη των ερευνών.

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook