Λευκό eyeliner: Ο κρυμμένος άσσος που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

λευκό-eyeliner-ο-κρυμμένος-άσσος-που-πρέπει-ν-759855

Για ποιο λόγο, θα αναρωτιέσαι, να αγοράσει κανείς ένα λευκό eyeliner; Η χρήση του μοιάζει εκκεντρική και για πολλούς θεωρείται ένα προϊόν δίχως χρησιμότητα. Τα φαινόμενα όμως απατούν.

Το χρώμα του white eyeliner, ως το πιο φωτεινό της χρωματικής παλέτας, του επιτρέπει να λειτουργεί ως το προϊόν “passepartout” του μακιγιάζ σου.

Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι μπορεί να «σταθεί» μόνο του σαν makeup και να σου προσφέρει μία ιδιαίτερη εμφάνιση, αλλά και ότι μπορεί να λειτουργήσει ως βάση για άλλα προϊόντα και να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, αφού η τελειότητα κρύβεται στη λεπτομέρεια.

Λόγω του ότι καλύπτει την φυσική απόχρωση του βλεφάρου, απλωμένο δημιουργεί μία πιο ουδέτερη λευκή βάση η οποία θα «δώσει» σε μία άτονη σκιά σου την ζωηράδα που της έλειπε. Επίσης χάρη σε αυτό μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις το neon eyeliner look που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το λευκό eyeliner μπορεί όχι απλά να τονίσει, αλλά να αντικαταστήσει άλλα προϊόντα, γίνοντας έτσι ένα από τα αγαπημένα και πιο βολικά προϊόντα του makeup kit σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου highlighter σε μία έξοδο, έχε υπόψιν πως αποτελεί τον τέλειο μπαλαντέρ, ειδικά στο σημείο κάτω από τα φρύδια, κάνοντας τα να φαίνονται φυσικά πιο τονισμένα.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook