«Λευκή εβδομάδα» για σχολικές διακοπές από τον Μάρτιο… του 2015

λευκή-εβδομάδα-για-σχολικές-διακοπ-120403

diakopesΦαίνεται ότι θα ισχύσει τελικά η «λευκή εβδομάδα» των σχολικών διακοπών μετά την Καθαρά Δευτέρα, αφού τα υπουργεία βλέπουν θετικά την πρόταση αυτή των ξενοδόχων για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Ωστόσο, η εφαρμογή της δεν μπορεί να γίνει φέτος, αφού δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να εξεταστούν όλες οι παράμετροι ενός τέτοιου μέτρου, όπως εξήγησε  η υπουργός Τουρισμού μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

«Η πρόταση αυτή εξετάζεται διότι έχει πάρα πολλές παραμέτρους. Προφανώς, η μία και πιο σημαντική παράμετρος είναι το πως θα το διαχειριστεί το υπουργείο Παιδείας. Οπως έχουμε δει δεν είναι έτοιμο γι’ αυτή τη σχολική χρονιά», τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη. Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να το προετοιμάσει ως πιλοτική εφαρμογή για την επόμενη σχολική χρονιά μέσα στα πλαίσια και της αναδιάταξης της σχολικής περιόδου. Θα πρέπει να διευθετηθούν πρώτα όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά ζητήματα».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Για μας, στο υπουργείο Τουρισμού, οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να δώσει μία δυνατότητα να στηρίξουμε την περιφέρεια βεβαίως και είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά». Παράλληλα, η υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε τόσο στα εκλογικά σενάρια, όσο και στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή: real.gr

 

 

 

One thought on “«Λευκή εβδομάδα» για σχολικές διακοπές από τον Μάρτιο… του 2015

  1. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΛΕΥΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΑ…ΠΟΤΕ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ‘Η ΠΟΤΕ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ‘Η ΠΟΤΕ’ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΛΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑΣ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook