Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν διαμόρφωσε ποτέ σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη

λαφαζάνης-η-κυβέρνηση-τσίπρα-δεν-διαμ-390537

«Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν διαμόρφωσε ποτέ και σε κανένα επίπεδο σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη, όπως δεν συγκρότησε και σοβαρό σχέδιο διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές» σχολίασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικά με το «δήθεν σχέδιο Βαρουφάκη – Γκάλμπρεϊθ».

Όπως αναφέρει η οδυνηρή για τον τόπο πραγματικότητα είναι ότι τόσο ο Αλ. Τσίπρας όσο και ο Γ. Βαρουφάκης δεν είχαν ποτέ ως επιλογή είτε ακόμα ως αναγκαστικό καταφύγιο σε περίπτωση εκβιασμών ή σκληρών απαιτήσεων των πιστωτών, την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Κάνει λόγο για «ομηρικές αντιπαραθέσεις» στα όργανα του κόμματος και της κυβέρνησης με τον κ. Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο καθώς μόνο το Αριστερό Ρεύμα και η Αριστερή Πλατφόρμα πρότειναν επίμονα ως αναγκαία εναλλακτική την έξοδο από την Ευρωζώνη, ωστόσο, ήταν «σταθερά τοποθετημένα και με φανατισμό απέναντι μας».

«Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός πλήρωσαν και πληρώνουν πανάκριβα αυτήν τη δογματική ευρώ-πληξία του Τσίπρα και των υποστηρικτών του Bremain» αναφέρει και προσθέτει ότι είναι «σκέτη ανοησία και ευτελή προπαγάνδα, που έχει στόχο το σημερινό απειλητικό ρεύμα κατά του ευρώ, να ανακινούνται τώρα προς αποπροσανατολισμό ευφάνταστα σχεδιάσματα τύπου Γκάλμπρεϊθ για προπαγανδιστικούς τρομοκρατικούς λόγους».

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook