Λαμία: Φωτιά σε πολυκατοικία | «Πνίγηκαν» στον καπνό τα διαμερίσματα | Photos

λαμία-φωτιά-σε-πολυκατοικία-πνίγηκα-487352

Φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα στο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Λαμία. Μέσα σε λίγα λεπτά ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το υπόγειο σκόρπισε τον πανικό, όχι μόνο στους ενοίκους, αλλά και στη γειτονιά.

«Άκουσα κάποιες εκρήξεις και όταν βγήκα είδα τη φωτιά. Πήρα τα πράγματά μου γρήγορα και έτρεξα να φύγω. Στις σκάλες πνίγηκα από τον καπνό. Έπεσα και ανέβηκα μπουσουλώντας…», είπε στο LamiaReport ένας νεαρός φοιτητής που έμενε σε γκαρσονιέρα του υπογείου.

Επίσης οι καπνοί «έπνιξαν» και το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου μέσα υπήρχε μια οικογένεια. Οι άνθρωποι βγήκαν στο μπαλκόνι για να μπορέσουν να αναπνεύσουν, ενώ οι πυροσβέστες ήταν έτοιμοι να τους κατεβάσουν με το καλάθι, αλλά δεν χρειάστηκε.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. Λαμίας και από την 7η ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων πρόσφεραν βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα που είχαν αναπνευστικό πρόβλημα από τους καπνούς.fotia-polikatoikia-lamia-triafotia-polikatoikia-lamiafotia-polikatoikia-lamia-dyoΠηγή: lamiareport.grprotothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook