Λίγο πριν το φινάλε του Μπρούσκο ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει

λίγο-πριν-το-φινάλε-του-μπρούσκο-ο-ανδρ-541974

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για το φινάλε του «Μπρούσκο» λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο.

Το φινάλε που δίνει η Βάνα Δημητρίου στους ήρωες και στην ιστορία του «Μπρούσκο» είναι αυτό που κι εσείς ο ίδιος θα θέλατε; Είχατε σκεφτεί κάποια από τις ιστορίες να ολοκληρώνεται με διαφορετικό τρόπο;

Περίμενα με μεγάλη αγωνία τα κείμενα της βάνας και η αλήθεια είναι ότι ικανοποιήθηκα πολύ με τον τρόπο που οδήγησε όλες τις ιστορίες στην ολοκλήρωση τους. Είναι εντυπωσιακές οι ανατροπές και ο επίλογος που έχει το τελευταίο επεισόδιο.

Σε αυτά τα 4 χρόνια του «Μπρούσκο», ποια ιστορία βρήκατε πιο συναρπαστική;

Τι να πρωτοπώ; Το Μπρούσκο- αγαπήθηκε για τους ήρωες του μέσα από όλες τις περιπέτειες τους. Χαρακτηριστικό της σειράς ήταν οι πολλές ιστορίες και η γρήγορη εξέλιξή τους. Αν πρέπει να ξεχωρίσω μια ιστορία ως Αχιλλέας, θα πω την εγκυμοσύνη και τη γέννα της Μελίνας, Ήταν πολύ διασκεδαστική και είχα την ευκαιρία ως ηθοποιός να δουλέψω και λίγο το στοιχείο της κωμωδίας μέσα από μια σοβαρή κατάσταση.

Ως τηλεθεατής, θέλετε να βλέπει τε τους «κακούς» να τιμωρούνται ή να ξεφεύγουν;

Εννοείται ότι θέλω να τούς βλέπω να τιμωρούνται.

Τελικά, ο πιο αρνητικός χαρακτήρας στο «Μπρούσκο» ήταν ο Διαμαντής ή ο Πάτροκλος;

Θα έλεγα ο Διαμαντής. Ο Πάτροκλος είχε πολλά ελαφρυντικά. Με στενοχωρούσε πολύ το παρελθόν του..

Φτάσατε στα σημείο να αλλάξετε κάτι στην πλοκή της σειράς, λόγω των στοιχείων που έβγαιναν κατά-καιρούς στη δημοσιότητα και αποκάλυπταν μέρος των εξελίξεων;

Όχι, αλλά θα σου αποκαλύψω ότι τα τελευταία επεισόδια του «Μπρούσκο» δεν τα έδωσα σε κανέναν, ούτε καν, στους ηθοποιούς για να προστατεύσω τη διαρροή τους. Οπότε κανείς δεν ξέρει ολοκληρωμένη την πλοκή των επεισοδίων του φινάλε.

Ποιον χαρακτήρα αγαπήσατε εξίσου με τον Αχιλλέα;

Αγάπησα πολλούς ρόλους. Δεν θα πιο το προφανές, που είναι ο ρόλος της Μελίνας, αλλά αυτόν του Σήφη, που ήταν και το αντίπαλον «δέος». Επίσης, το ρολό της Δάφνης, ο οποίος μας χάρισε πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά και αυτόν του Πάτροκλου που ήταν πολυδιάστατος.

Πηγή:7 μέρες tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook