Χανιά | Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ | ALL STAR GAME 2014

χανιά-λίγες-ώρες-πριν-τη-μεγάλη-γιορτή-131010

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΛίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ , το ALL STAR GAME, που το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Σήμερα οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, αναφέρθηκαν στο σπουδαίο γεγονός που θα λάβει χώρα στα Χανιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως αποτελεί απόφαση όλων των συνδιοργανωτών τέτοιες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στην περιφέρεια της χώρας και σημείωσε πως είναι ιδιαίτερη η χαρά για το ότι το φετινό ALL STAR GAME, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΚ Μανόλης Παπαμακάριος είπε πως τις ημέρες που είναι στα Χανιά έχει καταλάβει πως η πόλη κινείται στους ρυθμούς της εκδήλωσης και υποσχέθηκε ένα θεαματικό διήμερο από την πλευρά των αθλητών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤέλος από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων Μανολης Σκουλάκης, καλωσόρισε τους συντελεστές του ALL STAR GAME, και σημείωσε πως το επόμενο διήμερο θα είναι πλούσιο σε μπασκετική δράση και όσοι βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού του Κλαδισού θα αποζημιωθούν από το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook