Κώττας: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»

κώττας-πρέπει-να-είμαστε-100-συγκεντρω-402037

Το Σάββατο (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας την δυσκολία που εμφανίζει, ενώ επεσήμανε πως δε θα έχει καμία σχέση με το ματς του α’ γύρου.

«Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο, αφού έχουμε μπει στην “αντίστροφη μέτρηση” της Stoiximan.gr Basket League. Να κοιτάξουμε κάποια θέματα που έχουμε στην άμυνα γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κόντρα στον Άρη, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς διαφορετικά το σκορ θα ξεφύγει πριν το καταλάβουμε. Αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε, δηλαδή τη συγκέντρωσή μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ πως το Σαββατιάτικο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου, καθώς η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και πόσο μάλλον από την στιγμή που θα παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές του πρωταθλήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook