Κώστας Κόκλας: «Με την Κατερίνα θα είμαστε πάντα μαζί αλλά όχι σαν ζευγάρι»

κώστας-κόκλας-με-την-κατερίνα-θα-είμα-217303

koklasΟ Κώστας Κόκλας πριν λίγο καιρό χώρισε με την Κατερίνα Σούλη και σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση τους σήμερα και τον γιο τους.

Πώς είναι η σχέση σας με την πρώην σύζυγό σας, Κατερίνα Σούλη;

«Έχουμε πολύ καλή σχέση, γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής μου».

Αλήθεια, πώς πετυχαίνει κανείς μια πάρα πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγο του;

«Η σχέση δοκιμάζεται κάθε μέρα ακόμα κι αν έχεις χωρίσει, δεν είναι κάτι που τελειώνει, θέλει δουλειά. Υπάρχει παιδί άρα υπάρχει και σχέση. Τα ζευγάρια που έχουν παιδί έχουν έναν άλλου είδους δεσμό, πολύ ιδιαίτερο που είναι το δέσιμο των γονιών. Η σχέση αυτή είναι αξεπέραστη και δύσκολα μπορώ να την παραβλέψει και να μην είσαι συνεπής».

Ήταν δύσκολο διαζύγιο;

«Όχι καθόλου. Με την Κατερίνα γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, έχουμε περάσει πολλά ωραία πράγματα μαζί, και δύσκολα, έχουμε δεθεί πολύ και στην ουσία πάντα θα είμαστε μαζί, όχι πλέον σαν ζευγάρι, αλλά θα νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και ποσό μάλλον από τη στιγμή που πάντα στη ζωή μας θα υπάρχει ο Δημήτρης».

Φίλοι είστε πια;

«Φίλος πρέπει να έχεις και διάθεση γίνεις. Πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια είμαι φίλος με την Κατερίνα. Της έχω εμπιστευτεί πράγματα που δεν τα έχω πει ποτέ σε κανέναν, όπως και εκείνη, άλλωστε. Ξέρω ότι με θεωρεί δικό της άνθρωπο ακόμα και τώρα».

Ο Δημήτρης πώς αντιμετώπισε το διαζύγιο των γονιών του;

«Όπως όλα τα παιδάκια… Οι πρώτες μέρες ήταν λίγο αμήχανες, αλλά τον βοήθησε πολύ η Κατερίνα. Είδε το σπίτι που μένω εγώ, όπου υπάρχει ο χώρος του όταν έρχεται και είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πια για εκείνον γιατί ξέρει ότι έχει πλέον δύο υπνοδωμάτια, δύο γειτονιές, δύο βεράντες».

Πηγή: You

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook