Κύπρος: Ο ανεμοστρόβιλος «τους πήρε και τους σήκωσε» | Photos + Video

κύπρος-ο-ανεμοστρόβιλος-τους-πήρε-κα-756786

Σε καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν χθες σε κατοικίες στις περιοχές των χωριών Παλαιομέτοχο και Άγιοι Τριμιθιάς προχωρούν σήμερα στη Κύπρο τα συνεργεία του υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία και με άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοτάρχη των Αγίων Τριμιθιάς, κ. Γιώργου Ιακώβου στο ΡΙΚ, περίπου 40-50 κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Ο κοινοτάρχης σημείωσε ότι ο ανεμοστρόβιλος μπήκε από τη μια πλευρά και βγήκε από την άλλη σαρώνοντας καινούριες οικοδομές.

Πρόσθεσε ότι η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στις πλείστες περιοχές.

Σύμφωνα με δηλώσεις των κατοίκων, θύματα της κακοκαιρίας είναι δυο σκυλάκια τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι των Αγίων Τριμιθιάς τα σκυλιά λόγω της έντασης των ανέμων χτύπησαν πάνω σε τοίχο με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Ο ανεμοστρόβιλος που σάρωσε χθες τα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, δημιούργησαν σημαντικές ζημιές σε σπίτια καταστρέφοντας στέγες και για αυτό το λόγο όλη τη νύχτα περιπολούσαν αστυνομικοί για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κλοπών.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook