Κόλαση… Η Τζένιφερ Άνιστον ως “φθηνή στρίπερ” | Video

κόλαση-η-τζένιφερ-άνιστον-ως-φθηνή-64146

Με γδούπο προσγειώθηκε στο διαδίκτυο το πρώτο τρέιλερ του We’re The Millers. Εκεί που η 44χρονη Τζένιφερ Άνιστον αποδεικνύει πόσο πειστική είναι ως φθηνή στρίπερ.

«Η γυναίκα μου είναι απλά μια φθηνή στρίπερ. Δείξε τους, αγάπη μου, τι μπορείς να κάνεις». Αυτό λέει ο Τζέισον Σουντέκις, ο έμπορος ναρκωτικών που έχει «νοικιάσει» την Τζένιφερ Άνιστον για να υποδυθεί την γυναίκα του (προκειμένου να τον βοηθήσει να μεταφέρει ένα φορτίο μαριχουάνας), στην συμμορία Μεξικάνων που τους έχει συλλάβει.

Αυτό είναι η φθηνή δικαιολογία που βρήκαν οι σεναριογράφοι του We’re The Millers προκειμένου να μας δείξουν την Τζένιφερ Άνιστον να κάνει το πρώτο στριπτίζ της καριέρας της. Και μάλιστα βρεγμένη και υπό τους ήχους του Stroke Me του Μίκι Άβαλον.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του concept που θέλει τον Σουντέκις να «νοικιάζει», πέρα από την γειτόνισσά του Άνιστον, ένα αγόρι και ένα κορίτσι για να υποδυθούν τα παιδιά του. Στην λογική ότι είναι πολύ πιο εύκολο για μια οικογένεια να περάσει απαρατήρητη από τις αρχές.

Πάντως η Ελληνοαμερικανίδα, που δεν χρησιμοποίησε body double για την σκηνή, τα πήγε περίφημα. Δίνοντας, κατά κάποιους, την δική της απάντηση στο Μπραντ Πιτ που μιλάει -όλο και πιο συχνά- όλο και πιο υποτιμητικά για τον γάμο του μαζί της.

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook