Κωνσταντινίδης: «Στο 2ο ημίχρονο χάσαμε για δύο λόγους»

κωνσταντινίδης-στο-2ο-ημίχρονο-χάσαμ-460200

Για δύο λόγους ηττήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο το Ρέθυμνο Cretan Kings από την Κύμη, δήλωσε ο προπονητής του, Τόνι Κωνσταντινίδης. Ο πρώτος είναι τα χαμένα ριμπάουντ και ο άλλος ο Ελ Αμίν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόνι Κωνσταντινίδης (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings): «Καταρχήν συγχαρητήρια στην Κύμη και στον κόουτς Μπρατσιάκο για την δίκαιη νίκη τους. Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω αλλιώς, καθώς εμείς στο 2ο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήρθαμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Το θέλαμε πολύ γιατί γνωρίζαμε ότι με νίκη σήμερα θα κάναμε μεγάλο βήμα για την 4-5 θέση. Το μπάσκετ όμως είναι ένα άθλημα που τα λάθη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης δεν συγχωρούνται, ειδικά από μία ομάδα σαν την Κύμη που έχει ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές.

Σήμερα στο 2ο ημίχρονο χάσαμε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι τα χαμένα ριμπάουντ, αν και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα στα ριμπάουντ, δώσαμε 15 δεύτερες επιθέσεις στον αντίπαλο. Ο 2ος λόγος είναι ο Ελ Αμίν, που στο 1ο ημίχρονο τον σταματήσαμε ολοκληρωτικά, αλλά στο 2ο ημίχρονο κέρδισε μόνος του το παιχνίδι. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, αφού το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και δεν γίνεται να χάνεις από έναν παίκτη, όσο καλός και να είναι αυτός.

Τώρα εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί έχουμε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μετά την ήττα του ΠΑΟΚ χθες είχαμε την ευκαιρία να μείνουμε μόνοι μας στην 4η θέση, ευκαιρία που την χάσαμε με την σημερινή ήττα μας. Μην σας προκαλεί έκπληξη ότι μιλάω για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Εμείς αυτό έχουμε ως στόχο. Είμαστε μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και ο στόχος μας είναι αυτός. Η φιλοσοφία μου ως προπονητής είναι ότι αν θες να πας ψηλά πρέπει να κοιτάζεις και ψηλά. Φυσικά με εμφανίσεις όπως στο 2ο ημίχρονο δεν έχουμε καμία τύχη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook