Κυτταρίτιδα αντίο! Κάντε το πιο εύκολο scrub με θαλασσινό αλάτι

κυτταρίτιδα-αντίο-κάντε-το-πιο-εύκολο-s-275748

Η κυτταρίτιδα θεωρείται ένας από τους «εχθρούς» το γυναικείου σώματος και όσο συμβιβασμένες και αν είμαστε με αυτόν, πάντα μπορούμε να βρούμε μικρούς και ανέξοδους τρόπους να τον καταπολεμήσουμε! Κι ενώ το χειμώνα, μπορούσαμε με επιτυχία να την καμουφλάρουμε, τώρα το καλοκαίρι, οι εμφανίσεις με μαγιό, την κάνουν αισθητή!

Σύμμαχος στον αγώνα μας κατά της κυτταρίτιδας; Η φύση!

Βρήκαμε, λοιπόν, το πιο εύκολο και γρήγορο scrub με θαλασσινό αλάτι, που θα τη μειώσει αισθητά και θα κάνει την επιδερμίδα μας λεία σε αυτά τα σημεία.

Θα χρειαστείτε:

1 φλιτζανάκι θαλασσινό αλάτι

5 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

5 κουταλάκια του γλυκού αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας (λεβάντα κ.λ.π)

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα συστατικά και αναμίξτε scrub πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Περιμένετε 5 λεπτά και ανακατέψτε το μείγμε ξανά. Το scrub είναι έτοιμο. Αν θέλετε μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι.

Χρησιμοποιήστε το την ώρα του μπάνιου, απλώνοντάς το πάνω στην προβληματική περιοχή, κάνοντας παράλληλα μασάζ. Στο τέλος, ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως από μόνο του ένα scrub ή μια κρέμα δεν μπορεί να κάνει θαύματα! Η ισορροπημένη διατροφή, η σωστή ενυδάτωση και η άσκηση συμβάλλουν σημαντικά!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook