Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα αποκτά σκληρά δεξιά χαρακτηριστικά | Video

κυριάκος-μητσοτάκης-η-υποψηφιότητα-τ-304976

«Σίγουρα η στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Τζιτζικώστα κατά την άποψη μου επιβεβαιώνει τον ξεκάθαρο ιδεολογικό χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα. Μαζί με την στήριξη του κυρίου Μπαλτάκου είναι μία υποψηφιότητα η οποία αποκτά σκληρά δεξιά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναφερόμενος στη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Εγώ αυτό που είπα και επαναλαμβάνω είναι ότι πιο δεξιά είναι ο τοίχος. Για να το διευκρινίσω, εννοώ ο τοίχος της Χρυσής Αυγής, γιατί υπάρχει ένα μόρφωμα κατά την άποψη μου τοποθετείται πλέον εκτός του πολιτικού πλαισίου και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με παραδοσιακούς ιδεολογικούς όρους», πρόσθεσε αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδης, τόνισε ότι «ο κ. Γεωργιάδης ήταν ένας αποτελεσματικός υπουργός. Πιστεύω όμως επίσης ότι δεν μπορεί να εκφράσει το σύνολο της κεντροδεξιάς όπως εγώ την οραματίζομαι», ενώ συμπλήρωσε ότι θεωρεί πως θα βρεθεί στο β΄ γύρο των εκλογών.

Σχολιάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ο κ. Μητσοτάκης, σημείωσε ότι «είναι σαφές ότι η Ευρώπη πλέον βρίσκεται σε πόλεμο και ότι ο πόλεμος στη Συρία έχει μεταφερθεί εντός της Ευρώπης. Θα χρειαστεί μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια για να παταχθεί πλήρως το μόρφωμα του Ισλαμικού Κράτους και μία συντονισμένη προσπάθεια να επιτευχθεί μία ειρήνη στη Συρία ώστε να αντιμετωπίσουμε την γενεσιουργό αιτία αυτών των ακραίων φαινομένων.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook