Κτηνωδία συγκλονίζει το Ρέθυμνο | Κρέμασαν 3 σκυλιά μάλλον για λόγους αντεκδίκησης!

κτηνωδία-συγκλονίζει-το-ρέθυμνο-κρέμ-78203

Τρία σκυλιά εντοπίστηκαν κρεμασμένα σε δέντρο στο Ρέθυμνο στην Πλατεία Μικρασιατών το πρωί της Κυριακής 7/7.

RethymnoPnigmena

 

Το έγκλημα αυτό έγινε γνωστό από τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» και σύμφωνα με τους φιλόζωους του Ρεθύμνου με τους οποίους επικοινώνησε το www.zoosos.gr για να μάθει περισσότερα και τα τρία σκυλιά είναι μάλλον ιδιόκτητα και όχι αδέσποτα και ο απαγχονισμός τους έγινε από κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας πιθανότατα για λόγους αντεκδίκησης!

Τα σκυλιά, τα οποία εντόπισαν περαστικοί, κρεμάστηκαν σε αυτό το κεντρικό σημείο της πόλης τα ξημερώματα, την ώρα που δεν υπήρχε εκεί κόσμος.

Toσωματείο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Φιλοζωία – Πολιτισμός – Περιβάλλον – Ποιότητα Ζωής» που εδρεύει στο Ρέθυμνο έχει επικηρύξει τον ή τους δράστες και σε ανακοίνωση του τονίζει: «Το σωματείο μας και όλα τα μέλη του μη μπορώντας να σιωπήσουν και να ανεχτούν τέτοια εγκλήματα κατά ανυπεράσπιστων ζώων, δίνει αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εύρεση των δολοφόνων των 3 σκυλιών στην Πλατεία Μικρασιατών.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας θα καταθέσει αύριο μήνυση κατά αγνώστων για την κτηνωδία. Δε θα το αφήσουμε να περάσει ατιμώρητο. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Σκεφτείτε μόνο ότι αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σας». Όποιος γνωρίζει και θέλει να δώσει πληροφορίες για το έγκλημα μπορεί να στείλει μήνυμα στο:[email protected].

Πηγή: zoosos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook