Κρουαζιερόπλοια οργίων η νέα μόδα στις ΗΠΑ | Kάνουν χρυσές δουλειές

κρουαζιερόπλοια-οργίων-η-νέα-μόδα-στι-234948

kalokairi-paraliaΟι «κρουαζιέρες των Σειρήνων», που πήραν το όνομά τους από τις γυναικείες θεότητες που σχετίζονταν με το νερό, τον έρωτα και το μαγευτικό τραγούδι είναι η τελευταία λέξη της μόδας στον τουρισμό στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Όπως γράφει η USA Today, πρόκειται για κρουαζιέρες ενηλίκων, όπου μπορούν να συμμετάσχουν ζευγάρια έως 45 ετών και τα οποία επιδίδονται κατά την διάρκεια του ταξιδιού σε «ερωτικές δραστηριότητες», προβολές ερωτικών ταινιών αλλά και θεματικά πάρτι.

valtiki_1.JPG.pagespeed.ce.c1SwNqEZSaΟι κρουαζιέρες αυτές, εκτός από τις έξτρα παροχές προσφέρουν όλες τις ανέσεις που προσφέρει μία κανονική κρουαζιέρα.

Η εταιρεία που διοργανώνει τις κρουαζιέρες έχει ξεπουλήσει ήδη τα πακέτα του 2015 και όποιος επιθυμεί πρέπει να περιμένει για το 2016 και την κρουαζιέρα με προορισμό την Βαλτική.

Για το 2017 το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με την τιμή της να είναι έως και τα 7.500 δολάρια και πρέπει να έχει αποπληρωθεί έως και έξι μήνες πριν την έναρξη του ταξιδιού.

cruisenewmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook