Κρητικός πατροκτόνος σοκάρει τον Καναδά | Σκότωσε τον διάσημο «Άνθρωπο του Λίπους» | Video

κρητικός-πατροκτόνος-σοκάρει-τον-καν-73976

Ο 40χρονος Κρητικός Τζόνι Κουλάκης, σόκαρε χθες με την πράξη του την κοινή γνώμη του Μόντρεαλ, στον Καναδά, όταν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 86χρονο πατέρα του στο διαμέρισμά τους στο Μόντρεαλ.

Ο δράστης Τζόνι Κουλάκης συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία του φόνου δεύτερου βαθμού.

O νεκρός πατέρας του Τζόνι, ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς επιχειρηματίες του Μόντρεαλ.

Πρόκειται για τον θρυλικό Κρητικό εστιάτορα, Τόνι Κουλάκη, ιδιοκτήτη του διάσημου εστιατορίου COSMO στο δυτικό Μόντρεαλ, που σέρβιρε τα πιο πλούσια σε θερμίδες και νοστιμιά πρωινά από το 1967.

Μάλιστα είχε γυριστεί ένα σχετικό ντοκιμαντέρ  με τίτλο «Man of Grease» («Ο Άνθρωπος του λίπους») από την Καναδή παραγωγό Ezra Soiferma

Η στυγερή δολοφονία

Σύμφωνα με τις Καναδικές Αρχές,  το θύμα δέχθηκε την επίθεση από το γιο του στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Δευτέρας και το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλο μέλος της οικογένειας λίγες ώρες αργότερα.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 40χρονο να σκοτώσει τον πατέρα του.

Ωστόσο, οι γείτονες λένε ότι ο Τζόνι αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα με ναρκωτικά και τον περιγράφουν ως χαρακτήρα ασταθή και κυκλοθυμικό.

cosmomontrealΟι θαμώνες του Cosmo, από χθες αφήνουν μπουκέτα λουλουδιών, σημειώματα και συλλυπητήρια μηνύματα έξω από την είσοδο.

Το εστιατόριο λειτουργεί κανονικά σήμερα. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος γιος του θύματος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό.

koulakis«Πρόσεχε τον γιο σου»

Τραγική η μαρτυρία μιας γειτόνισσας της Silvana Kabalan, που είπε ότι είχε προσπαθήσει να μιλήσει στο θύμα για τη συμπεριφορά του γιου του, ώστε να τον πείσει να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον ειδικό.

«Άσε τους ειδικούς να τον στείλουν σε κάποια κλινική. Μόνο έτσι θα τον σώσεις», του είχε πει προφητικά προ καιρού με τον Κουλάκη να απαντά: «Ναι αλλά είναι γιος μου. Δεν μπορώ να του φερθώ έτσι».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του ντοκυμαντέρ «Ο άνθρωπος του λίπους»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook