Κρητικιά ετών… 77, συνελήφθη με χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων

κρητικιά-ετών-77-συνελήφθη-με-χιλιάδε-593941
Φωτογραφία Αρχείου

Συνελήφθη, 77χρονη από την Κρήτη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περισσότερα από 11 κιλά καπνού και 2.752 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών αλλά και  το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ!

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 77χρονη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προχθές  το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, στην οικία της 77χρόνης.

Kατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 11 κιλά και 100 γραμμάρια καπνού, 2.752 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook