Κρανουνάκης: Η Κονιόρδου είναι μουλάρα

κρανουνάκης-η-κονιόρδου-είναι-μουλάρ-754260

Το Θεατρικό Μουσείο είναι ένας χώρος μνήμης για το ελληνικό θέατρο με τον γνωστό θεατράνθρωπο Κώστα Γεωργουσόπουλο να το διοικεί και να το βλέπει να οδηγείται στην καταστροφή. Γι΄αυτό διοργάνωσε μια ομιλία, ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ανθρώπους του χώρου για να συμβάλλουν οικονομικά ή με τη φωνή τους. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε το παρών και ήταν λάβρος κατά της Λυδίας Κονιόρδου.

Τα χρέη του Θεατρικού έφεραν τον πρόεδρο του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου – Θεατρικού Μουσείου ενώπιον δικαστηρίου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «Δεν μου το χρώσταγε αυτός ο τόπος στα 82 μου να απολογούμαι σε οποιονδήποτε δικαστή ή εισαγγελέα που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει Θεατρικό Μουσείο».

Για να βρεθούν τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να ξεχρεώσει το Μουσείο απαιτείται πανστρατιά και ο κύριος Γεωργουσόπουλος ζήτησε τη συνεισφορά όλων. Δυστυχώς στο κάλεσμά του απάντησαν ελάχιστοι.

Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Νικήτας Τσακίρογλου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Πολιτόπουλος, Γιώργος Μανιώτης, Γιώργος Μονεμβασίτης, Δήμητρα Χατούπη, Μάνια Παπαδημητρίου, Γιώργος Δεπάστας ήταν οι μόνοι.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν από τους πιο σκληρούς στο λόγο του και μάλιστα έριξε τα βέλη του στη Λυδία Κονιόρδου, η οποία διετέλεσε Υπουργός Πολιτισμού και σύμφωνα με τον καλλιτέχνη δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το Θεατρικό Μουσείο.

«Γιατί δεν έκανε κάτι η Κονιόρδου; Θα σας πω εγώ! Γιατί ήταν μουλάρα! Γι’ αυτό την έβαλαν και σε άλλη θέση (σ.σ. στη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού – Σταύρος Νιάρχος»). Το «επί Κονιόρδου» είναι ήδη ανέκδοτο. Γελάει ήδη η κοινωνία».

Ελεύθερος Τύπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook