Κρήτη | «The Distinguished Gentleman’s Ride»: Ο 1ος Αγώνας για την ανδρική υγεία με μοτοσικλέτες

κρήτη-the-distinguished-gentlemans-ride-ο-1ος-αγώνας-για-την-αν-429634

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Europe Direct την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλ. Κορνάρου θα ξεκινήσει το «The Distinguished Gentleman’s Ride» με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την αντρική υγεία και ειδικότερα για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη, αλλά και για την πρόληψη των αυτοκτονιών. Η ενέργεια πραγματοποιείται, σε εκατοντάδες πόλεις παγκοσμίως με την συμμετοχή χιλιάδων μοτοσικλετιστών.

Στην πόλη του Ηρακλείου, σύμφωνα με τους οργανωτές, Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου, Vespa club Heraklion, Chopper Club Κρήτης, Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου, το DGR θα πραγματοποιηθεί για 1η χρονιά, η διαδρομή που έχει επιλεγεί είναι περίπου 23 χλμ και ξεκινάει από την πλατεία του Βαλιδέ Τζαμί (πλ. Κορνάρου).

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 με κατεύθυνση ανατολικά. Η καθιερωμένη μισάωρη στάση για φωτογράφηση θα λάβει χώρα στο Heaven στην Αμμουδάρα. Ο τερματισμός της βόλτας θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Ελευθερίας.

Ώρα συγκέντρωσης 10 το πρωί.

Το DGR δεν είναι αγώνας είναι μια Κυριακάτικη θεματική βόλτα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η τήρηση των κανόνων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι υποχρεωτική και η περίπτωση παραβίασής τους αποτελεί ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα. Η διαδρομή είναι προτεινόμενη και όχι υποχρεωτική. Το κομβόι κινείται με την ροή της κυκλοφορίας και δεν επεμβαίνει με ρυθμίσεις σε διασταυρώσεις και φωτεινούς σηματοδότες.

Πριν την έναρξη της βόλτας θα διανεμηθεί έντυπο υλικό με την προτεινόμενη διαδρομή. Στην Ελλάδα θα γίνουν 5 βόλτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και την Σαντορίνη.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.gentlemansride.com/register

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook