Κρήτη | 37χρονη επιστήμονας με δύο παιδιά η γυναίκα που έχασε τη ζωή της

κρήτη-37χρονη-επιστήμονας-με-δύο-παιδι-726675

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην επιστημονική κοινότητα της Κρήτης από τον αδόκητο «χαμό» της 37χρονης Ταμάρα, της επιστήμονος και μητέρας δύο παιδιών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η 37χρονη, Ταμάρα Aid Παυλίδη ήταν παντρεμένη με τον, επίσης επιστήμονα, Παύλο Παυλίδη και ζούσαν μόνιμα στις Μοίρες της Μεσαράς, μαζί με τα δύο τους παιδάκια, ένα κοριτσάκι ηλικίας 12 ετών και ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών.

Η Ταμάρα Aid Παυλίδη εργαζόταν στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), μαζί με το σύζυγό της. Όπως αναφέρεται σε συλλυπητήρια δημοσίευση στο Facebook, από την ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», επρόκειτο για μία γυναίκα – «αγωνίστρια», η οποία ήταν «γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα», γεγονός που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί, οι οποίες απεικονίζουν τη γλυκιά Ταμάρα να έχει στην αγκαλιά της σκυλάκια.

Υπενθυμίζεται ότι η Ταμάρα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα, χωρίς τις αισθήσεις της, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να την επαναφέρουν στη ζωή, η Ταμάρα είχε ήδη ξεκινήσει το τελευταίο της «ταξίδι».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση, πριν από δύο ημέρες, η 37χρονη είχε νιώσει κάποιες «ενοχλήσεις», ωστόσο κανείς από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι μερικές ώρες αργότερα, θα καλείτο να της πει το τελευταίο αντίο.

Η ανάρτηση, η οποία «ραγίζει» καρδιές, καταλήγει με τη φράση «Η θλίψη και ο πόνος είναι μεγάλος για την αγαπητή μας Ταμάρα… που ήταν η προσωποποίηση της ζωής και του αγώνα!», μία φράση που τα «λέει» όλα για το ήθος και την προσωπικότητα της χαμογελαστής Ταμάρα.

 

πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook