Κρήτη | 34χρονη παρίστανε την μητέρα δύο ατόμων για να τους βγάλει από τη χώρα!

κρήτη-34χρονη-παρίστανε-την-μητέρα-δύο-272740

Προσποιήθηκε την μητέρα τριών νέων παιδιών αλλά το σχέδιο ναυάγησε. Ο λόγος για μία 35χρονη Σομαλή η οποία συνελήφθη χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 35χρονη Σομαλή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθησαν μια 23χρονη και ένας 22χρονος από τη Σομαλία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, η 35χρονη μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της συνόδευε την 23χρονη και τον 22χρονο, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, προσποιούμενη την μητέρα τους κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Αρχών Ολλανδίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι η 35χρονος προμήθευσε τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, στους δυο αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook