Κρήτη | 30χρονος μπουκαδόρος δεν άφηνε σπίτι για σπίτι

κρήτη-30χρονος-μπουκαδόρος-δεν-άφηνε-σ-256925

diarrixiΕξιχνιάστηκαν την Πέμπτη στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δεκαέξι (16) υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων και τρεις (3) απόπειρες κλοπής, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην πόλη του Ηρακλείου.

Συνελήφθη, 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για τη τέλεση των εν λόγω κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (11.06.2015) τα ξημερώματα ο 30χρονος προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει τίποτα, ενώ συνελήφθη λίγο αργότερα από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 30χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 2015 έως και την 11.06.2015, είχε διαπράξει επιπλέον δεκαέξι (16) κλοπές- διαρρήξεις και δύο (2) απόπειρες κλοπής σε οικίες στην πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, ο 30χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και συσκευές,  διάφορα αντικείμενα (φορητοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές) και προσωπικά έγγραφα,  συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook