Κρήτη | 29χρονος νταής έδερνε με αιχμηρό αντικείμενο

κρήτη-29χρονος-νταής-έδερνε-με-αιχμηρό-238725

Προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 43χρονο και στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να προκαλέσει σωματικές βλάβες και σε 36χρονο

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.Α.Σ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 43 και 36 ετών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, ο 29χρονος κατά το χρόνο της σύλληψης του αντιστάθηκε.

Ειδικότερα, σήμερα (23.11.2016) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο ο 29χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με τα χέρια του, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 43χρονο και στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να προκαλέσει σωματικές βλάβες και στον 36χρονο, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο για να βοηθήσει τον 43χρονο.

Άμεσα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook