Κρήτη | 22χρονος είχε »ξαφρίσει» όλα τα καταστήματα!

κρήτη-22χρονος-είχε-ξαφρίσει-όλα-τα-κ-245189

Εξιχνιάστηκαν, την Τετάρτη στο Ηράκλειο, τέσσερις υποθέσεις κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στο Ηράκλειο. Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε συνέχεια του από 07.05.2016 σχετικού Δελτίου Τύπου μας, σύμφωνα με το οποίο εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής σε καταστήματα στο Ηράκλειο, τις οποίες διέπραξε ο 22χρονος αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, από την συνεχιζόμενη και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 18.12.2015 έως και την 05.05.2016, διέπραξε επιπλέον τέσσερις κλοπές και δύο  απόπειρες κλοπής σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, ενισχυτή ήχου και άλλες συσκευές), καθώς και τρόφιμα. Επιπλέον, ο 22χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook