Κρήτη | Χωρίς περιπολικά έχουν αφήσει την ΕΛ.ΑΣ

κρήτη-χωρίς-περιπολικά-έχουν-αφήσει-τ-160221

peripolikoΔανεικά και μάλλον …αγύριστα για την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου είναι τα πέντε υπηρεσιακά οχήματα που είχε ζητήσει η κεντρική διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. για την κάλυψη των «αυξημένων αναγκών» κατά το χρονικό διάστημα της ελληνικής προεδρίας.

Μπορεί η ελληνική προεδρία να έληξε, όμως τα πέντε αυτοκίνητα αρίστης κατάστασης ακόμα να επιστρέψουν στην βάση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τέσσερα υπηρεσιακά, εκ των οποίων τα δύο τζιπ, και ένα συμβατικό όχημα το οποίο ανήκε στο δυναμικό της Ασφάλειας Ηρακλείου. Και όλα αυτά όταν στο Ηράκλειο οι αστυνομικές υπηρεσίες ζορίζονται να βρουν αυτοκίνητα για τις περιπολίες.

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού, τόσο στην έδρα όσο και στην περιφέρεια αφού τα αυτοκίνητα δεν επαρκούν και οι περιπολίες βγαίνουν με δυσκολία.

Στην «μάχη» της καθημερινότητας με την εγκληματικότητα, οι αστυνομικές υπηρεσίες καλούνται να αντιμετωπίσουν εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις σχεδόν «απογυμνωμένες» σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Πηγή: cretalive.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Χωρίς περιπολικά έχουν αφήσει την ΕΛ.ΑΣ

  1. Τα κατά τόπους γραφεία της «εγκληματικής οργάνωσης», Χρυσή Πορδή, τα φυλάει ακόμα η έννομος τάξη, ή οι ένστολοι πηγαίνουν στα γραφεία μονάχα στον ελεύθερο χρόνο τους;

  2. Οπως γράφετε πρώτο πρώτο σήμερα

    Χανι ά | Καταγγελία για τους λιμενικούς: Εκδρομή δημοσία δαπάνη
    Αρα
    Πάρτε κόσμο από τα Χανιά !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook