Κρήτη | Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επέλαση του χιονιά στην Ιεράπετρα

κρήτη-χωρίς-ιδιαίτερα-προβλήματα-η-επ-482804
Φωτογραφία αρχείου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με την άμεση ανταπόκριση των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, των Αντιδημάρχων Τοπικών Κοινοτήτων και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη και κ. Αργύρη Πανταζή αντίστοιχα, αλλά και των εργαζομένων του Δήμου στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία τα θέματα που προέκυψαν λόγω των χιονοπτώσεων στην ορεινή κυρίως ζώνη του Δήμου Ιεράπετρας.

Με την προσοχή των πολιτών να πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη και κατά τις επόμενες ημέρες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της επικράτησης παγετού κυρίως στο ορεινό δίκτυο σε Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς, όπως ο Χριστός, οι Μάλλες, το Σελάκανο, η Ανατολή, η Θρυπτή και το Ορεινό, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης εφιστά την αυξημένη προσοχή κατοίκων και επισκεπτών, ενώ παράλληλα σε δηλώσεις του ευχαριστεί θερμά τους Αντιδημάρχους, τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Γουλιδάκη, τις συναρμόδιες υπηρεσίες, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, και όλους όσους συντέλεσαν στο να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν.

Όπως αναφέρει « Οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες ήταν και θα εξακολουθήσουν να δίνουν το «παρών» για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν από έντονα καιρικά φαινόμενα, μεριμνώντας έτσι για την ασφάλεια των πολιτών. Παρά την ένταση των φαινομένων σε αρκετές Τοπικές Κοινότητες η κατάσταση είναι εμφανώς βελτιωμένη, παρόλα αυτά όμως απαιτείται κατά τόπους αυξημένη προσοχή των πολιτών και κατά τις επόμενες ημέρες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των κινδύνων που δημιουργούνται. Οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Πηγή: anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook