Κρήτη | «Χτύπησαν» στην αποθήκη αντιδημάρχου και έφυγαν κατά 2000 ευρώ πλουσιότεροι!

κρήτη-χτύπησαν-στην-αποθήκη-αντιδη-304910
Οι «ποντικοί», χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, εισέβαλαν στην αποθήκη του αντιδημάρχου.
Οικονομική ζημιά τουλάχιστον 2000 ευρώ έπαθε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας κ. Χρόνης Καλαϊτζάκης, που είδε την αποθήκη του ρημαγμένη, έπειτα από την εισβολή άγνωστων δραστών σε αυτήν!

Όλα έγιναν χθες το βράδυ. Οι «ποντικοί», χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, εισέβαλαν στην αποθήκη του αντιδημάρχου. Με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξαν ελαιοραβδιστικά μηχανήματα και εργαλεία.

Δεν έμειναν όμως εκεί. Στο στόχαστρο τους μπήκαν και δύο βαρέλια με ελαιόλαδο. Οι δράστες αφού μετακίνησαν τα βαρέλια, άδειασαν το περιεχόμενο  σε άλλα μικρότερα δοχεία, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το λάδι, ποσότητας τουλάχιστον 150 λίτρων.

Ο κ. Καλαϊτζάκης, μιλώντας στο CretePlus.gr δήλωσε πως το περιστατικό που σημειώθηκε σε βάρος του, δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται στην περιοχή. «Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλά περιστατικά στην περιοχή μας, με τους κατοίκους να μην μπορούν να αισθανθούν ασφαλείς», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως οι υποψίες του στρέφονται προς κάποια κατεύθυνση, ελπίζοντας πως οι αστυνομικές Αρχές θα ενεργήσουν άμεσα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό το οποίο καταγράφεται στη Μεσαρά, με θύματα τους κατοίκους των χωριών του κάμπου, που εύλογα ανησυχούν και ζητάνε την προστασία των περιουσιών και των οικογενειών τους.

creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook